Український

Русский

English

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

 

У цьому документі викладені правила збору, зберігання і обробки персональних даних, організованої відповідно до Українського та Європейського законодавств. Справжня Політика конфіденційності є невід'ємною частиною Стандартних умов і правил сервісу a1call.me і приймається з їх прийняттям. Приймаючи цю Політику конфіденційності, ви погоджуєтеся на обробку Ваших персональних даних, за правилами опису в ній. Якщо ви не згодні з будь-яким з положень цієї Політики конфіденційності або Стандартних умов і правил A1 Telecom, ви не повинні використовувати сервіс http://a1call.me, будь-які продукти або послуги, що надаються A1 Telecom.

Політика конфіденційності регулюється чинним законодавством України та Європейського Союзу про захист персональних даних, зокрема Регламентом (ЄС) 2016/679 про захист фізичних осіб стосовно обробки персональних даних та про вільне переміщення таких даних «GDPR» і скасування директиви 95/46 / EC, Закону України «Про захист персональних даних», Конвенції № 108 «Про захист Особи щодо автоматичної обробки персональних даних» та Указу № 1 Комісії із захисту персональних даних від 07.02.2007 р. «Про мінімальний рівень технічних і організаційних заходів і допустимого типу захисту персональних даних». Персональні дані відвідувачів використовуються для полегшення користування сайтом відвідувачів, обліку їх інтересів, а також для аналізу поведінки користувачів, в тому числі і в роботі з контрагентами в сфері реклами. Персональні дані використовуються відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про підприємництво», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу».

 

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ ТА ОСНОВНИХ ПОНЯТЬ

 

Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

A1 Telecom - адміністрація a1call.me - власник сервісу (сайту) a1call.me, що надає послуги через сервіс a1call.me.

Замовник (Абонент, Користувач) – фізична та/або юридична особа, користувач сервісу, яка зареєструвалась та/або подала заявку на сервісі a1call.me.

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Суб'єкт персональних даних – фізична особа, стосовно якої відповідно до чинного законодавства здійснюється обробка її персональних даних.

Згода суб'єкта персональних даних – будь-яке добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки.

Акаунт – сукупність інформації про Замовника, що ним надана.

Файли «cookies» – це файли, які містять невелику кількість даних, котрі сервіс a1call.me передає веб-браузеру Замовника,і вони зберігаються на жорсткому диску комп’ютера Замовника. Файли cookies використовуються для ідентифікації Замовника при наступних відвідуваннях сервісу, що спрощує у свою чергу інтерфейс та навігацію по сайту. В інших випадках сервіс зберігає cookie анонімну службову інформацію, що жодним чином не відноситься до особистості Замовника. Замовник може у будь-який момент заборонити використання cookie в своєму веб-браузері, але це може призвести до некоректної роботи певних сервісів a1call.me.

 

2. ПРИНЦИПИ

 

Принципи захисту даних застосовуються до будь-якої інформації про фізичну особу, яку ідентифіковано чи можна ідентифікувати. Персональні дані із використанням псевдоніму, що можна приписати фізичній особі після використання додаткової інформації, необхідно розглядати як інформацію про фізичну особу, яку можна ідентифікувати. Щоб встановити можливість ідентифікації фізичної особи, необхідно взяти до уваги всі способи, що будуть використані з високою імовірністю, такі як відокремлення для ідентифікації фізичної особи прямо чи опосередковано. Для встановлення достатньої ймовірності використання способів для ідентифікації фізичної особи, необхідно взяти до уваги всі об’єктивні фактори, такі як витрати та період часу, необхідні для ідентифікації, з огляду на технології, наявні станом на момент опрацювання, і технологічні розробки. Принципи захисту даних, відповідно, не можуть бути застосовані до анонімної інформації, зокрема інформації, що не стосується фізичної особи, яку ідентифіковано чи можна ідентифікувати, або персональних даних, що стали анонімними у такий спосіб, що суб’єкта даних неможливо чи більше неможливо ідентифікувати. Таким чином цей документ не стосується опрацювання такої анонімної інформації, у тому числі, для статистичних або дослідницьких цілей.

Адміністрація Сайту передбачає що особа яка погоджується на обробку даних має право давати таку згоду ( є дієздатною, повнолітньою тощо)

Фізичні особи можуть бути пов’язані з онлайн-ідентифікаторами за допомогою їхніх пристроїв, додатків, інструментів чи протоколів, зокрема адреса, ідентифікаторів «соокіеs» (реп’яшків) або інших ідентифікаторів, таких як мітки радіочастотної ідентифікації. Це може залишити підказки, які, особливо в поєднанні з унікальними ідентифікаторами та іншою інформацією, отриманою з серверів, можна використати для створення профілів фізичних осіб та їхньої ідентифікації.

Згоду на оброблення даних Абонент надає шляхом чіткого ствердження, що становить вільно надане, конкретне, проінформоване та однозначне свідчення погодження Абонента на опрацювання його або її персональних даних, зокрема, у формі письмової заяви, в тому числі електронними засобами (під час створення аккаунту заповнення клітинки позначкою, обрання технічних налаштувань для послуг або іншу заяву чи поведінку, що чітко вказують на погодження суб’єктом даних із запропонованим опрацюванням персональних даних). Мовчання, автоматичне заповнення клітинок позначками або бездіяльність, відповідно, не становлять надання згоди. Згода повинна поширюватися на всі види опрацювання даних, що здійснюють для однакової цілі або цілей. У разі, якщо опрацювання передбачає досягнення множинних цілей, згода потрібна для кожної з них. Якщо згоду суб’єкта даних необхідно надати після електронного запиту, у такому разі запит повинен бути чітким, точним та не мати надмірно негативних наслідків для використання послуги, для якої його надають.

Для того, щоб опрацювання було законним, персональні дані опрацьовуються на підставі згоди відповідного суб’єкта даних або на іншій законній підставі, встановленій законом, або іншому нормативно-правовому акті.

Часто на момент збирання даних неможливо повністю визначити мету опрацювання персональних даних тому Виконавець має право на отримання від абоненту додаткової інформації для укладення юридично коректних договорів та угод.

Cайт a1call.me збирає та зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем. Відповідно до п.44 Регламенту (ЄС) 2016/679 «Про захист фізичних осіб стосовно обробки персональних даних та про вільне переміщення таких даних «GDPR» і скасування директиви 95/46 / ЄC» Опрацювання необхідно вважати законним у разі його необхідності для укладення договору або наміру щодо укладення договору. У зв’язку з цим адміністрація сайту має право отримати у клієнта усі данні що є необхідні персональні данні для укладення договору про надання послуг відповідно до чинного законодавства України. Даний пункт застосовуються з урахуванням усіх пунктів цього документа та на підставі законних підстав що регулюються чинним законодавством.

Не вважається порушенням зобов'язань розголошення інформації відповідно до обґрунтованих і застосовними вимогами закону. Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання укладених договорів та прийнятих Сайтом відповідно до них зобов'язань з надання послуг Користувачеві, а також в рекламних цілях. Згода Користувача виражається в зазначенні ним інформації у відповідних графах при оформленні замовлення. a1call.me не несе відповідальності за відомості, які були надані Користувачем на Сайті в загальнодоступній формі. Даний пункт може застосовуватись лише у разі відповідності такої передачі даних до чинного законодавства що є основую для цієї політики конфіденційності.

Адміністрація сайту a1call.me має право передавати персональні дані на вимогу державних органів ( поліції, суду, прокуратури тощо) якщо такі дані витребувані у відповідному до закону порядку. Також персональні данні можуть бути передані третім особам у разі необхідності для укладення інших договорів але з попередньою згодою Користувача.

Користувач має право доступу до персональних даних, які збирають щодо нього, та має право їх змінювати і реалізовувати таке право вільно та через проміжки часу визначені нормативно-правовими актами що наведенні вище для того, щоб бути обізнаним про законність опрацювання та перевірити її.

Користувач має право на стирання своїх персональних даних за письмовою заявою, яке здійснюється без будь-якої безпідставної затримки, також персональні повинні бути стерті без будь-якої необґрунтованої затримки у разі виникнення підстав згідно з статтею 17 Регламентом (ЄС) 2016/679 про захист фізичних осіб стосовно обробки персональних даних та про вільне переміщення таких даних «GDPR» і скасування директиви 95/46 / EC, Закону України «Про захист персональних даних». Таке право не може суперечити чинному законодавству України (цивільному, господарському, податковому тощо).

 

3. ЗБІР ТА ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

 

Для реєстрації Користувачу сайту a1call.me запропоновано ввести персональні дані, адресу електронної пошти, номер телефону тощо для реєстрації.

При реєстрації на сайті a1call.me відвідувач надає явну згоду адміністрації сайту на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо Користувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим, дає згоду на передачу та зберігання цих даних.

A1 Telecom залишає за собою право збирати дані про відвідування сайту або з'єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити інформацію про різноманітний контент, тривалість роботи користувача в мережі Інтернет.

A1 Telecom залишає за собою право зберігати персональні дані протягом розумного та відповідного до закону часу.

При роботі сайту a1call.me використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може самостійно налаштувати браузер та його додатки таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку. Файли cookies використовуються, щоб зробити сайт A1call.me безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск, а також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умов відвідувачами. Файли cookies допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

За допомогою таких систем як Google Analytics та/або інших аналітичних систем a1call.me збирає статистику про відвідування сайту, таку як інформація про відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, країни походження відвідувачів, а також інформацію про спосіб заходу на сайт агентства і т.д. Жодне з цих дій не пов'язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.

A1 Telecom вживає відповідні заходи безпеки по збору, зберіганню і обробці зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення Вашої особистої інформації.

A1 Telecom не продає, не обмінює і не здає в оренду особисту інформацію користувачів але може надавати її за попередньою згодою Користувача з метою виконання укладених договорів та прийнятих Сайтом відповідно до них зобов'язань з надання послуг Користувачеві, а також в рекламних цілях третім особам. A1 Telecom може надавати загальні агреговані демографічні дані, не пов'язані з особистою інформацією, нашим партнерами і рекламодавцям для цілей, описаних вище. A1 Telecom може використовувати сторонніх постачальників послуг, для допомоги в управлінні бізнесом і сайтом або керувати діяльністю від імені агентства, наприклад для проведення розсилки, статистичних досліджень. A1 Telecom може ділитися цією інформацією з такими третіми особами для обмежених цілей.

 

4. КОРОТКЕ РЕЗЮМЕ

 

Персональні дані можуть бути використані в наступних цілях:

надання Послуг Користувачеві;

ідентифікація Користувача;

взаємодія з Користувачем;

надіслання Користувачеві рекламних матеріалів за його згодою, інформації та запитів;

проведення статистичних та інших досліджень;

обробка платежів Користувача;

моніторинг операцій Користувача з метою запобігання шахрайства, та/або протиправних дій.

A1 Telecom може збирати особисту інформацію, яка добровільно надається вами при:

замовленні послуг;

участі в лотереї або конкурсі;

заповненні наших анкет і опитувальників;

реєстрації абонента на нашому сайті;

спілкуванні з нами за допомогою звичайної або електронної пошти або по телефону за попередженням що розмова може записуватись.

Сайт a1call.me в тому числі може збирати, обробляти і зберігати такі дані в разі необхідності та відповідності таких дій до чинного законодавства :

ваше прізвище, ім'я, по батькові;

поштову та електронну адресу;

номер телефону;

хронологію надання послуг;

розмови в чаті, ваші скарги відносно нашого обслуговування;

ваші звернення будь-яким іншим способом до нас;

запис розмов з нашими операторами;

список послуг, які були запропоновані нами вам під час рекламних кампаній.

Подібна інформація збирається і використовується за вашою згодою, відповідно до чинного законодавства України, в рамках діяльності сервісу a1call.me Інформація не передається і не розголошується третім особам і її використання обмежується цілями, заради яких інформація була зібрана згідно з положеннями цієї Політики конфіденційності. В разі не відповідності частини даної політики діючому законодавству використовуються норми діючого законодавства.

ПОЛИТИКА КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТИ

 

В этом документе изложены правила сбора, хранения и обработки персональных данных, организованной согласно Украинского и Европейского законодательств. Настоящая Политика конфиденциальности является неотъемлемой частью Стандартных условий и правил сервиса a1call.me и принимается с их принятием. Принимая данную Политику конфиденциальности, вы соглашаетесь на обработку Ваших персональных данных, по правилам описания в ней. Если вы не согласны с любым из положений настоящей Политики конфиденциальности или Стандартных условий и правил A1 Telecom, вы не должны использовать сервис http://a1call.me любые продукты или услуги, предоставляемые A1 Telecom.

Политика конфиденциальности регулируется действующим законодательством Украины и Европейского Союза о защите персональных данных, в частности Регламентом (ЕС) 2016/679 о защите физических лиц в отношении обработки персональных данных и о свободном перемещении таких данных «GDPR» и отмены директивы 95/46 / EC, Закона Украины «О защите персональных данных», Конвенции № 108 «О защите Личности в отношении автоматической обработки персональных данных» и Указа № 1 Комиссии по защите персональных данных от 07.02.2007 г. «О минимальном уровне технических и организационных мероприятий и допустимого типа защиты персональных данных». Персональные данные посетителей используются для облегчения пользования сайтом посетителей, учета их интересов, а также для анализа поведения пользователей, в том числе и в работе с контрагентами в сфере рекламы. Персональные данные используются в соответствии с Законами Украины «О защите персональных данных», «Об информации», «О рекламе», «О телекоммуникациях», «О предпринимательстве», «О защите информации в информационно-телекоммуникационных системах», НД ТЗИ 2.5-010-03 «Требования к защите информации WEB-страницы от несанкционированного доступа».

 

1. ОПРЕДЕЛЕНИЕ ТЕРМИНОВ И ОСНОВНЫХ ПОНЯТИЙ

 

Персональные данные - это сведения или совокупность сведений о физическом лице, которая идентифицирована или может быть идентифицирована.

A1 Telecom - администрация a1call.me - владелец сервиса (сайта) a1call.me, предоставляющий услуги через сервис a1call.me.

Заказчик (Абонент, Пользователь) – физическое и/или юридическое лицо, пользователь сервиса, которая зарегистрировалась и/или подало заявку на сервисе a1call.me.

Персональные данные – сведения или совокупность сведений о физическом лице, которое идентифицировано или может быть конкретно идентифицировано.

Субъект персональных данных – физическое лицо, в отношении которого в соответствии с действующим законодательством осуществляется обработка ее персональных данных.

Согласие субъекта персональных данных – любое добровольное волеизъявление физического лица относительно предоставления разрешения на обработку его персональных данных согласно сформулированной цели их обработки.

Аккаунт – совокупность информации о Заказчике, что им предоставлена.

Файлы «cookies» – это файлы, содержащие небольшое количество данных, которые сервис a1call.me передает веб-браузеру Заказчика,и они хранятся на жестком диске компьютера Заказчика. Файлы cookies используются для идентификации Заказчика при последующих посещениях сервиса, что упрощает в свою очередь интерфейс и навигацию по сайту. В других случаях сервис сохраняет cookie анонимную служебную информацию, никоим образом не относится к личности Заказчика. Заказчик может в любой момент запретить использование cookie в своем браузере, но это может привести к некорректной работе некоторых сервисов a1call.me.

 

2. ПРИНЦИПЫ

 

Принципы защиты данных применяются к любой информации о физическом лице, которое идентифицировано или можно идентифицировать. Персональные данные с использованием псевдонима, что можно приписать физическому лицу после использования дополнительной информации, необходимо рассматривать как информацию о физическом лице, которое можно идентифицировать. Чтобы установить возможность идентификации физического лица, необходимо принять во внимание все способы, которые будут использованы с высокой вероятностью, такие как отделение для идентификации физического лица прямо или косвенно. Для установления достаточной вероятности использования способов для идентификации физического лица, необходимо принять во внимание все объективные факторы, такие как затраты и период времени, необходимые для идентификации, учитывая технологии, имеющиеся по состоянию на момент обработки, и технологические разработки. Принципы защиты данных, соответственно, не могут быть применены к анонимной информации, в частности информации, что не касается физического лица, которое идентифицировано или можно идентифицировать, или персональных данных, ставших анонимными в такой способ, что субъекта данных невозможно или более невозможно идентифицировать. Таким образом этот документ не касается проработки такой анонимной информации, в том числе, для статистических или исследовательских целей.

Администрация Сайта предполагает, что лицо соглашается на обработку данных имеет право давать такое согласие ( является дееспособной, совершеннолетней и др)

Физические лица могут быть связаны с онлайн-идентификаторами с помощью их устройств, приложений, инструментов и протоколов, включая адрес, идентификаторов «соокіеѕ» (реп'яшків) или других идентификаторов, таких как метки радиочастотной идентификации. Это может оставить подсказки, которые, особенно в сочетании с уникальными идентификаторами и другой информацией, полученной из серверов, можно использовать для создания профилей физических лиц и их идентификации.

Согласие на обработку данных Абонент предоставляет путем четкого утверждения, что составляет свободно предоставлено, конкретное, проинформированный и однозначное свидетельство согласования Абонента на обработку его персональных данных, в частности, в форме письменного заявления, в том числе электронными средствами (во время создания аккаунта заполнения ячейки пометкой, избрание технических настроек для услуг или другую заявление или поведение, что четко указывают на согласование субъектом данных с предложенным обработкой персональных данных). Молчание, автоматическое заполнение ячеек пометками или бездействие, соответственно, не составляют предоставления согласия. Согласие должно распространяться на все виды обработки данных, осуществляют для одинаковой цели или целей. В случае, если обработка предполагает достижение множественных целей, согласие требуется для каждой из них. Если согласие субъекта данных необходимо предоставить после электронного запроса, в таком случае запрос должен быть четким, точным и не иметь чрезмерно негативных последствий для использования услуги, для которой его дают.

Для того, чтобы обработка была законной, персональные данные прорабатываются на основании согласия соответствующего субъекта данных или на другом законном основании, установленном законом, или другом нормативно-правовом акте.

Часто на момент сбора данных невозможно полностью определить цель обработки персональных данных поэтому Исполнитель имеет право на получение от абонента дополнительной информации для заключения юридически корректных договоров и соглашений.

Сайт a1call.me собирает и хранит только те персональные данные, которые необходимы для выполнения своих обязательств перед Пользователем. Согласно п.44 Регламента (ЕС) 2016/679 «О защите физических лиц в отношении обработки персональных данных и о свободном перемещении таких данных «GDPR» и отмены директивы 95/46 / ЕС» Обработки необходимо считать законным в случае его необходимости для заключения договора или намерения относительно заключения договора. В связи с этим администрация сайта имеет право получить у клиента все данные что есть необходимые персональные данные для заключения договора об оказании услуг в соответствии с действующим законодательством Украины. Данный пункт применяются с учетом всех пунктов этого документа и на основании законных оснований регулируются действующим законодательством.

Не считается нарушением обязательств разглашение информации в соответствии с обоснованными и применимыми требованиями закона. Пользователь соглашается на передачу Сайту своих данных в целях исполнения заключаемых договоров и принимаемых Сайтом в соответствии с ними обязательств по оказанию услуг Пользователю, а также в рекламных целях. Согласие Пользователя выражается в указании им информации в соответствующих графах при оформлении заказа. a1call.me не несет ответственности за сведения, предоставленные Пользователем на Сайте в общедоступной форме. Данный пункт может применяться только в случае соответствия такой передачи данных действующему законодательству, что является основую для этой политики конфиденциальности.

Администрация сайта a1call.me имеет право передавать персональные данные по требованию государственных органов ( полиции, суда, прокуратуры и т. п) если такие данные затребованы в соответствующем закону порядке. Также персональные данные могут быть переданы третьим лицам в случае необходимости для заключения других договоров но по предварительному согласию Пользователя.

Пользователь имеет право доступа к персональным данным, которые собирают в отношении него, и имеет право их изменять и реализовывать такое право свободно и через промежутки времени определены нормативно-правовыми актами приведенные выше для того, чтобы быть осведомленным о законности обработки и проверить ее.

Пользователь имеет право на стирание своих персональных данных по письменному заявлению, которое осуществляется без каких-либо безосновательной задержки, также персональные должны быть стерты без каких-либо необоснованной задержки в случае возникновения оснований согласно статье 17 Регламента (ЕС) 2016/679 о защите физических лиц в отношении обработки персональных данных и о свободном перемещении таких данных «GDPR» и отмены директивы 95/46 / EC, Закона Украины «О защите персональных данных». Такое право не может противоречить действующему законодательству Украины (гражданском, хозяйственном, налоговом и т. п).

 

3. СБОР И ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ПЕРСОНАЛЬНЫХ ДАННЫХ

 

Для регистрации Пользователю сайта a1call.me предложено ввести персональные данные, адрес электронной почты, номер телефона и т. п. для регистрации.

При регистрации на сайте a1call.me посетитель оказывает явное согласие администрации сайта на обработку своих персональных и регистрационных данных. Если Пользователь принимает решение предоставить свои персональные данные, он тем самым, дает согласие на передачу и хранение этих данных.

A1 Telecom оставляет за собой право собирать данные о посещении сайта или соединения, которые проходят через сайт. Данные сведения могут содержать разнообразный контент, продолжительность работы пользователя в сети Интернет.

A1 Telecom оставляет за собой право хранить персональные данные в течение разумного и соответствующего закону времени.

При работе сайта a1call.me используются файлы cookie. С их помощью возможна идентификация браузера посетителя. В этих файлах возможно сохранение настроек пользователей и других сведений. Посетитель может самостоятельно настроить браузер и его приложения таким образом, чтобы отклонять все файлы cookie или оповещать об их отправке. Файлы cookies используются, чтобы сделать сайт A1call.me безопасным, защищенным и удобным. Файлы cookie обеспечивают поддержку функций безопасности и их запуск, а также позволяют отслеживать нарушения политики конфиденциальности и условий посетителями. Файлы cookies помогают оценить количество и частоту запросов, а также выявлять и блокировать тех посетителей или устройства, которые пытаются выполнить пакетные загрузки информации с веб-сайта.

С помощью таких систем как Google Analytics и/или других аналитических систем a1call.me собирает статистику о посещении сайта, такую как информация о посещаемые страницы, количество просмотров страниц, информацию, которая была загружена, страны происхождения посетителей, а также информацию о способе захода на сайт агентства и т.д. Ни одно из этих действий не связано с посетителем лично и измеряется только в совокупности.

A1 Telecom принимает соответствующие меры безопасности по сбору, хранению и обработке собранных данных для защиты их от неавторизованного доступа, изменения, раскрытия или уничтожения Вашей личной информации.

A1 Telecom не продает, не обменивает и не сдает в аренду личную информацию пользователей, но может предоставлять ее по предварительному согласию Пользователя с целью выполнения заключаемых договоров и принимаемых Сайтом в соответствии с ними обязательств по оказанию услуг Пользователю, а также в рекламных целях третьим лицам. A1 Telecom может предоставлять общие агрегированные демографические данные, не связанные с личной информацией, нашим партнерами и рекламодателям для целей, описанных выше. A1 Telecom может использовать сторонних поставщиков услуг, для помощи в управлении бизнесом и сайтом или управлять деятельностью от имени агентства, например для проведения рассылки, статистических исследований. A1 Telecom может делиться этой информацией с этими третьими лицами для ограниченных целей.

 

4. КРАТКОЕ РЕЗЮМЕ

 

Персональные данные могут быть использованы в следующих целях:

предоставление Услуг Пользователю;

идентификация Пользователя;

взаимодействие с Пользователем;

направление Пользователю рекламных материалов по его согласию, информации и запросов;

проведение статистических и других исследований;

обработка платежей Пользователя;

мониторинг операций Пользователя в целях предотвращения мошенничества, и/или противоправных действий.

A1 Telecom может собирать личную информацию, которая добровольно предоставляется вами при:

заказе услуг;

участия в лотерее или конкурсе;

заполнении наших анкет и опросников;

регистрации абонента на нашем сайте;

общении с нами с помощью обычной или электронной почты или по телефону с предупреждением что разговор может записываться.

Сайт a1call.me в том числе может собирать, обрабатывать и хранить такие данные в случае необходимости и соответствия таких действий действующему законодательству :

ваша фамилия, имя, отчество;

почтовый и электронный адрес;

номер телефона;

хронологию предоставления услуг;

разговоры в чате, ваши жалобы в отношении нашего обслуживания;

ваши обращения любым другим способом до нас;

запись разговоров с нашими операторами;

список услуг, которые были предложены нами вам во время рекламных кампаний.

Подобная информация собирается и используется с вашего согласия, согласно действующего законодательства Украины, в рамках деятельности сервиса a1call.me Информация не передается и не разглашается третьим лицам и ее использование ограничивается целями, ради которых информация была собрана в соответствии с положениями настоящей Политики конфиденциальности. В случае не соответствия части данной политики действующему законодательству используются нормы действующего законодательства.

PRIVACY POLICY

 

This document sets out the rules for the collection, storage and processing of personal data organized in accordance with Ukrainian and European legislation. This privacy Policy is an integral part of the Standard terms and conditions of the service a1call.me and is accepted with their acceptance. By accepting this privacy Policy, you agree to the processing Of your personal data in accordance with the rules described in it. If you do not agree to any of the provisions of this privacy Policy or the A1 Telecom Standard terms and conditions, you must not use the service http://a1call.me any products or services provided by A1 Telecom.

Privacy policy is governed by the current legislation of Ukraine and the European Union on the protection of personal data, particularly Regulation (EC) 2016/679 on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data "GDPR" and the abolition of Directive 95/46 / EC, of the law of Ukraine "On personal data protection" Convention No. 108 "On the protection of individuals with regard to automatic processing of personal data" and Decree № 1 of the Commission for personal data protection dated 07.02.2007 "On the minimum level of technical and organizational measures and admissible type of personal data protection". Personal data of visitors is used to facilitate the use of the site by visitors, take into account their interests, as well as to analyze the behavior of users, including in working with contractors in the field of advertising. Personal data is used in accordance with the Laws of Ukraine "on personal data protection", "on information", "on advertising", "on telecommunications", "on entrepreneurship", "on information protection in information and telecommunication systems", ND TZI 2.5-010-03 "Requirements for protecting WEB page information from unauthorized access".

 

1. DEFINITION OF TERMS AND BASIC CONCEPTS

 

Personal data is information or a collection of information about an individual that is identified or can be identified.

A1 Telecom-administration a1call.me -owner of the service (site) a1call.me providing services through the service a1call.me.

Customer (Subscriber, User) – an individual and / or legal entity, user of the service, who registered and / or submitted an application on the service a1call.me.

Personal data – information or a set of information about an individual who is identified or can be specifically identified.

A personal data subject is an individual who is subject to processing of her personal data in accordance with the current legislation.

Consent of the subject of personal data – any voluntary expression of will of an individual regarding the granting of permission to process his personal data in accordance with the stated purpose of their processing.

Account – a set of information about the Customer that is provided to them.

Cookies are files that contain a small amount of data that the service a1call.me sends them to the Customer's web browser,and they are stored on the Customer's computer's hard drive. Cookies are used to identify the Customer during subsequent visits to the service, which in turn simplifies the interface and navigation on the site. In other cases, the service stores anonymous service information in a cookie and does not relate to the Customer's identity in any way. The customer can prohibit the use of cookies in their browser at any time, but this may lead to incorrect operation of some services a1call.me.

 

2. PRINCIPLES

 

Data protection principles apply to any information about an individual that is identified or can be identified. Personal data using a pseudonym that can be attributed to an individual after using additional information must be considered as information about an individual that can be identified. In order to determine whether an individual can be identified, it is necessary to take into account all methods that will be used with a high probability, such as a branch for identifying an individual directly or indirectly. To establish a sufficient probability of using methods to identify an individual, it is necessary to take into account all objective factors, such as the cost and time period required for identification, taking into account the technologies available at the time of processing, and technological developments. The data protection principles, accordingly, cannot be applied to anonymous information, in particular information that does not concern an individual who is identified or can be identified, or personal data that has become anonymous in such a way that the data subject cannot be identified or can no longer be identified. Thus, this document does not concern the processing of such anonymous information, including for statistical or research purposes.

The Site administration assumes that the person who agrees to the processing of data has the right to give such consent ( is capable, adult, etc)

Individuals can be linked to online identifiers using their devices, applications, tools, and protocols, including address, cookie identifiers, or other identifiers such as radio frequency identification tags. This can leave hints that, especially when combined with unique identifiers and other information obtained from servers, can be used to create profiles of individuals and identify them.

The Subscriber provides consent to the processing of data by a clear statement that constitutes freely provided, specific, informed and unambiguous evidence of the Subscriber's consent to the processing of his personal data, in particular, in the form of a written application, including electronic means (at the time of creating the account, filling in the cell with a mark, selecting technical settings for services or other statement or behavior that clearly indicate the data subject's agreement with the proposed processing of personal data). Silence, automatic filling of cells with marks, or inaction, respectively, do not constitute consent. Consent must apply to all types of data processing performed for the same purpose or purposes. In the case that processing involves the achievement of multiple objectives, consent is required for each of them. If the consent of the data subject must be provided after an electronic request, then the request must be clear, accurate and not have excessively negative consequences for the use of the service for which it is given.

In order for the processing to be legal, personal data is processed on the basis of the consent of the relevant data subject or on another legal basis established by law or other legal act.

Often, at the time of data collection, it is not possible to fully determine the purpose of processing personal data, so the Contractor has the right to receive additional information from the subscriber in order to conclude legally correct contracts and agreements.

Website a1call.me collects and stores only those personal data that are necessary to fulfill its obligations to the User. According to paragraph 44 of Regulation (EC) 2016/679 " on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and the free movement of such data "GDPR" and the repeal of Directive 95/46 / EC " Processing must be considered legal if it is necessary for the conclusion of a contract or the intention to conclude a contract. In this regard, the site administration has the right to obtain from the client all the data that is necessary personal data for the conclusion of a contract for the provision of services in accordance with the current legislation of Ukraine. This clause applies to all the clauses of this document and is legally governed by the current legislation.

Disclosure of information in accordance with reasonable and applicable legal requirements is not considered a violation of obligations. The user agrees to transfer their data to the Site in order to fulfill the contracts concluded and the obligations assumed by the Site in accordance with them to provide services to the User, as well as for advertising purposes. The User's consent is expressed by specifying the information in the appropriate boxes when placing the order. a1call.me it is not responsible for the information provided by the User on the Site in a publicly available form. This clause may only apply if such data transfer complies with applicable law, which is the basis for this privacy policy.

The site administration a1call.me has the right to transmit personal data upon request of public authorities ( police, court, Prosecutor's office, etc.) if such data are requested in accordance with law. Also, personal data may be transferred to third parties if necessary for the conclusion of other agreements, but with the prior consent of the User.

The user has the right to access the personal data that is collected in relation to him, and has the right to change it and exercise this right freely and at intervals determined by the legal acts listed above in order to be aware of the legality of processing and check it.

The user has the right to erase their personal data on a written request, which is carried out without any unreasonable delay, and personal data must be erased without any unreasonable delay in the event of grounds arising under article 17 of the Regulation (EU) 2016/679 on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and the free movement of such data "GDPR "and the repeal of Directive 95/46 / EC, the Law of Ukraine"on the protection of personal data". This right cannot contradict the current legislation of Ukraine (civil, economic, tax, etc.).

 

3. COLLECTION AND USE OF PERSONAL DATA

 

To register a site User a1call.me you are asked to enter personal data, email address, phone number, etc. for registration.

When registering on the site a1call.me the visitor gives explicit consent to the site administration to process their personal and registration data. If the User decides to provide their personal data, they consent to the transfer and storage of this data.

A1 Telecom reserves the right to collect data about site visits or associations that pass through the site. The data may contain information about a variety of content, the duration of the user's work on the Internet.

A1 Telecom reserves the right to store personal data for a reasonable and appropriate period of time.

When working with a1call site.I use cookies. They can be used to identify the user's browser. You can save user settings and other information in these files. The visitor can independently configure the browser and its applications to reject all cookies or notify them when they are sent. Cookies are used to make a1call site.it is safe, secure and convenient. Cookies protect the user's support for features and their security, and allow you to track violations of privacy policies and conditions by visitors. Cookies help to estimate the number and frequency of requests, as well as to detect and block users of the device who try to perform batch downloads of information from the website.

Using such Google Analytics systems and / or other a1call Analytics systems. collects statistics about site visits, such as information about pages visited, the number of pages viewed, information that was downloaded, the countries of the visitors ' trip, as well as information about the method of entering the Agency's site, etc.None of these actions is related to the visit personally measured only in aggregate.

A1 Telecom takes appropriate security measures to collect, store and process the collected data to protect it from unauthorized access, alteration, disclosure or destruction of Your personal information.

A1 Telecom does not sell, exchange or lease personal information of users, but may use it with the prior consent of the User in order to fulfill the contracts concluded and the obligations assumed by the Site to provide services to users, as well as for advertising purposes to third parties. A1 Telecom may provide General aggregated demographic data, not related to specific information, to our partners and advertisers for the purposes described above. Third-party service providers may use A1 Telecom to help manage their business and website, or to manage activities on behalf of the Agency, for example, mailing lists and statistical research. A1 Telecom may share this information with these third parties for limited purposes.

 

4. BRIEF SUMMARY

 

Personal data may be used for the following purposes:

providing services to the User;

user identification;

user interaction;

sending advertising materials to the user with their consent, and information requests;

conducting statistical research and other;

processing User payments;

monitoring operations in order to prevent User fraud and / or illegal actions.

A1 Telecom may collect personal information that is provided when you register :

order of service;

participation in a lottery or competition;

filling out our questionnaires and questionnaires;

registration of a subscriber on our website ;

when communicating with us via email or regular phone number with a warning that the conversation may be recorded.

The website a1call.I may also collect, store and process such data if such actions are necessary and comply with applicable law :

your holiday, name, patronymic;

and e-mail address ;

phone number;

timeline of service delivery;

chat conversations, your complaints about our service;

your requests in any other way to us;

recording conversations with our operators ;

a list of services that we have offered you during advertising campaigns.

Such information is collected and used with your consent, in accordance with the current legislation of Ukraine, within the framework of the a1call service.this information is not transmitted or disclosed to third parties and its use is limited to the purposes for which the information was collected in accordance with the provisions of this privacy policy. If a part of this policy does not comply with the current legislation, the rules of the current legislation are used.

Контакты

Если вы планируете работать с нами, пожалуйста, сообщите или позвоните нам, для консультации. Мы будем рады помочь вам с любым вопросом.

Контакты

Если вы планируете работать с нами, пожалуйста, сообщите или позвоните нам, для консультации. Мы будем рады помочь вам с любым вопросом.

Контакты

Если вы планируете работать с нами, пожалуйста, сообщите или позвоните нам, для консультации. Мы будем рады помочь вам с любым вопросом.

Контакты

Если вы планируете работать с нами, пожалуйста, сообщите или позвоните нам, для консультации. Мы будем рады помочь вам с любым вопросом.